Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Spar penge med energirenovering og få råd til nye møbler

Boligen skal være harmonisk og behagelig at opholde sig i, når der er tale om møbler, malerier, gardiner, andet interiør osv. Udover det kan det også være rart, at boligen ligeledes er økonomisk i drift, således du sparer penge på varme- og elregningen hver måned. Sådan kan du også bedre retfærdiggøre indkøb af nyere møbler, som kan hæve din indretning.

Nye møbler giver nyt pust til boligen

Ved at købe nye møbler til boligen, får du et frisk pust i indretningen, og du kan sågar også få møbler, der på alle måder giver dig fordele i hverdagen. Det kan eksempelvis være i form af en sovesofa, der er særdeles praktisk, da du med denne lettere kan huse overnattende gæster, og du sparer en hel del plads i boligen. Derudover findes der i dag også designs på sovesofaer, som er enkelt og diskret, så du sagtens kan have den som din almindelige sofa i hverdagen – se stort udvalg her.

I et sådant udvalg er det vigtigt, at du finder dig en sovesofa, som er passende i størrelse og design i forhold til omgivelserne, den skal placeres i. Komforten er også særdeles vigtig i en sovesofa, og her bør du vælge ud fra dine ønsker i forhold til hård-/blødhed og materiale.

Du kan få tilskud til eksempelvis en varmepumpe

For også at få boligen til også at være økonomisk i drift med hensyn til eksempelvis varme og el, kan du vælge at få installeret en varmepumpe, som er et meget energivenligt alternativ til andre, mere forurenende varmekilder. Det er derudover muligt at søge energitilskud til en varmepumpe, således du altså kan få den billigere og derigennem hurtigere spare penge. En varmepumpe kan benyttes som primær energikilde, men nogle varianter egner sig også særdeles godt til at være sekundære og supplerende energikilder for at aflaste den primære energikilde.