Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Bliv bedre isoleret og spar penge på varmeregningen

content

Ens tag bliver hver dag påvirket af det meget skiftende vejr, vi har her i Danmark. Det ene øjeblik er der regn og blæst, det næste øjeblik er der sne og frost og det tredje øjeblik står solen højt på himmelen. Dette gør, at taget hurtigere bliver slidt op. Det bliver utæt, og dermed er taget heller ikke lige så godt isoleret, jo ældre det bliver. Regn og blæst får nemmere ved at trænge ind og varmen får nemmere ved at trænge ud.

Gør en forskel for din økonomi

Et dårligt isoleret tag er i den grad at se og mærke på varmeregningen. Måske har du også prøvet, at du har kunnet fornemme træk flere steder i huset. Samtidig med det, fryser du så meget, at du tager godt med tøj på, du pakker dig godt ind i tæpper, men alligevel hjælper det ikke. Du forsøger at skrue mere op for varmen, men du opdager hurtigt, at varmen allerede står på det højeste.

Det eneste sted, du kan mærke en forskel, er virkelig på din varmeregning, og det gør ondt i pengepungen, hver gang den lander i postkassen. Men du kan lave om på det. Det kan lade sig gøre at lægge tæpperne væk, skrue ved for varmen, få en mindre varmeregning og alligevel føle sig godt tilpas.

Investeringen, der gør en forskel

Hvad er det, spørger du måske. Jo, nu skal du høre. Ved at investere i et nyt Decra ståltag, vil dit hus automatisk blive isoleret bedre fra oven. Taget er nemlig utrolig robust, hvilket både sikre god kvalitet og lang tids holdbarhed.

Samtidig er det også nemt at lægge, hvilket betyder, at der også kan spares på monteringen af taget. Der er altså både penge at spare ved selve investeringen og ved de efterfølgende varmeregninger. Det er altså bare med at komme i gang.