Sammenlign priser på vedvarende energi
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Grøn energi - Få op til 4 gratis tilbud på grønne energiløsninger
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Tilskud til energibesparelser - Alt hvad du bør vide

Nyt om tilskud fra Bygningspuljen

Bygningspuljen er lukket. Den åbner igen i 2023.

Du kan læse mere i vores indlæg her: Tilskud til energibesparelser.

Med de høje priser på gas, olie og el kan det give mening at forbedre din bolig - selv uden tilskud.

Sådan får du tilskud til energibesparelser

Hvad end du ønsker rådgivning eller tilskud til energibesparelse, kan vi hjælpe dig her hos Energitilskud.net. Vi har specialiseret os i tilskud til energibesparelser og ønsker blot at gøre markedet for energibesparelser mere gennemsigtigt. Her på siden kan du læse meget mere om tilskud til energibesparelse og finde de nødvendige kontaktinformationer.

Når du ønsker at energirenovere din bolig, er det til enhver tid en god idé at søge om tilskud til energibesparelser. Energibesparelser i hjemmet hjælper dig nemlig rent økonomisk og der findes i dag flere forskellige former for energibesparelser tilskud.

Det er langt fra alle danskere, som kan finde rundt i markedet for tilskud til energibesparelse. Energibesparelser kan nemlig være komplicerede og der er en helt bestemt proces, du skal følge, når du skal søge om tilskud til energibesparelser.

Nyt om tilskud fra Bygningspuljen

Bygningspuljen er lukket. Den åbner igen i 2023.

Du kan læse mere i vores indlæg her: Tilskud til energibesparelser.

Med de høje priser på gas, olie og el kan det give mening at forbedre din bolig - selv uden tilskud.

Energibesparelser - Hvad er det?

Mange danskere ønsker at investere i grønne og vedvarende energikilder, men er ikke klar over, at der er mulighed for at få finansiel støtte til dette. Derfor har vi valgt at gå dybt i processen og besluttet os for at gøre markedet mere gennemsigtigt.

Ordet "energibesparelse" er, som navnet antyder, at du sparer på energien. En energibesparelse kan foregå ved, at du anskaffer dig en opvarmningsform, som begrænser dit energiforbrug. Det er ofte i disse tilfælde, hvor du kan opnå tilskud til energibesparelser.

Energibesparelser sker i grove træk, hver gang du er med til at øge energieffektiviteten. At øge energieffektiviteten kan være meget værdifuldt for Danmark, da vi herigennem formår at få mest muligt ud af den energi, vi producerer.

Energibesparelser tilskud - Hvor skal jeg være opmærksom?

At ansøge om energibesparelser tilskud kan være en kompliceret proces. Der kan være små detaljer, som du overser og dette kan have afgørende betydning for dine muligheder for at få energibesparelsestilskud.

I det følgende kan du læse mere om processen, hvor du kan få et indtryk af, hvordan du ansøger om energibesparelser tilskud til din bolig.

Tilskud energibesparelse - Hvordan er processen?

Når du skal søge om tilskud til energibesparelse, er det utroligt vigtigt, at du overholder kravene som er beskrevet på Sparenergi.dk. Det er et krav fra Energistyrelsen, at du tager kontakt til dem som det første led i processen. Gør du ikke dette, kan du risikere at miste muligheden for tilskud til energibesparelser.

Har du besluttet dig for, at du vil energirenovere din bolig, kan processen se ud således. Du ønsker at anskaffe dig en varmepumpe som primærkilde. Først skal du klarlægge, hvilken og hvor stor en løsning du har brug for. Det kan være en fordel at indhente flere tilbud. Herefter skal du ansøge om tilsagn til tilskud.

Når du har fået tilsagn, kan du underskrive en arbejdskontrakt og gå i gang med projektet. Efter at varmepumpen er blevet installeret, skal du ansøge om at få udbetalt tilskuddet. På den måde kan du tilskud til energibesparelser i hjemmet.

Sørg derfor for at starte processen med at ansøge om muligheden for tilskud til energibesparelser. På denne måde sikrer du dig, at du ikke går glip af den finansielle støtte, som du har mulighed for at få til energibesparelser i hjemmet.