Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Sådan kan du spare penge på belysning i din nye bolig

contentDet kan være, at du lige er flyttet ind i en ny bolig, og du er gået i gang med at se på, hvordan det hele skal se ud i det nye sted. Det gælder også, hvilke lamper som du ønsker at have i boligen. Der er mange muligheder, og det kan også være svært helt at beslutte sig. Du ønsker heller ikke at bruge for mange penge på det, og det kunne være smart, hvis du på en måde kunne spare penge på alle de ting. Det kan være dyrt at flytte og meget dyrt at finde en masse nye møbler, så du vil gerne spare der, hvor du kan.

Overvej dine beslutninger lidt mere

En måde at sikre sig på, at budgettet ikke går over på det her område, er at have en 48 timers regel. Det betyder, at du ikke skal købe noget, før du har tænkt over det i minimum 48 timer. Sommetider kan det være, at du finder en ny smart løsning til belysning, og så har du bare lyst til at trykke køb med det samme. Men ved at vente lidt, så kan du genoverveje, om det overhovedet er noget, som du har brug for. Du kan kigge inde på https://www.lyskilderdirekte.dk/, hvor du kan finde masser af forskelligt, der kan passe ind i dit hjem.

Åbne vinduer og åbenhed

Der er ikke brug for lige så meget belysning, hvis du har mange vinduer i dit hjem og generelt kører med en indretningsstil, der giver mere rum og luft. Naturligt lys er også noget helt andet end lys fra en lampe, og det kan skabe en god atmosfære inde i rummet. Det kan derfor være en god idé at overveje at lade dine vinduer fylde mere i din bolig.