Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Sådan finder du den billigste bilforsikring til din elbil

contentDet er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at købe en bilforsikring. Det gælder også for dig, der ejer eller planlægger at købe elbil, hvor du kan se frem til at punge ud med mange tusinde kroner hvert år.

Derfor kan det naturligvis betale sig at undersøge markedet for at finde frem til den billigste forsikring til din elbil, inden du køber.

Der er nemlig stor forskel i pris på bilforsikring fra forsikringsselvskab til forsikringsselvskab, hvilket betyder, at du kan komme til at spare flere tusinde kroner på årlig basis ved at vælge den billigste løsning til din elbil.

Men hvordan finder du den billigste bilforsikring til din elbil? Det kan du gøre ved at sammenligne priser online. Det tager nemlig rigtig lang tid at indhente tilbud fra forskellige selvskaber manuelt. Det er der dog slet ikke nogen grund til, for med et online prissammenligningsværktøj kan du få et tilbud på bilforsikring fra 14 forskellige selvskaber på kun ganske få minutter.

Find en billig bilforsikring her og find ud af, hvor mange penge du kan komme til at spare ved at vælge den billigste løsning sammenlignet med den dyreste, når du skal købe ny forsikring til din elbil.

Hvilken bilforsikring skal du vælge til din elbil?

Når du køber ny bil, er det lovpligtigt også at købe en bilforsikring, og der er således ikke forskel på at eje en bil med en forbrændingsmotor og en elbil, når det kommer til forsikring. I begge tilfælde skal du som minimum have den obligatoriske ansvarsforsikring, som dækker de udgifter, der måtte opstå, hvis du kommer til at gøre skade på andre billister.

Dertil kan du vælge en kaskoforsikring, som dækker eventuelle skader, som du forvolder på din egen elbil i forbindelse med uheld, mens den også dækker i forbindelse med tyveri og brand.