Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Hulmursisolering kan spare dig penge på varmeregningen

contentDe fleste energiforbedrende tiltag kan spare dig penge på langt sigt – også selvom den umiddelbare udgift kan synes høj. Skal du sætte tingene op, kan det nemlig typisk svare sig på lang sigt, både for miljøet og for din komfort og pengepung. Det gælder også et område såsom hulmursisolering, der kan gøre underværker for din varmeregning.

Hvad koster det at få hulmursisolering udført?

Selvom mange energiforbedrende tiltag kan betale sig økonomisk over tid, er det alligevel i langt de fleste tilfælde relevant også at overveje, hvad prisen er for at få håndværket udført her og nu.

Prisen på korrekt udført hulmursisolering kan variere fra bolig til bolig. Det kommer for eksempel an på, hvor stor din bolig er, målt ved omfanget af ydervæggen. Dertil kommer typen af isoleringsmateriale som sprøjtes ind i hulmuren samt timelønnen, som de dygtige isolatører skal have.

Eftersom en fast pris på hulmursisolering ikke findes, kan du tage udgangspunkt i, at det typisk vil koste 125-200 kroner per kvadratmeter der skal isoleres. Det kan dog være svært helt at regne med, hvorfor det altid giver god mening at etablere kontakt til et firma, som du stoler på. På den måde kan de give dig et eller flere konkrete tilbud, som du kan forholde dig til.

Du kan gøre brug af uforpligtende tilbud

Står du og mangler håndværkere til at lave din hulmursisolering i din bolig, kan du nemt komme i kontakt med dem og hive nogle gode tilbud hjem. Du kan for eksempel tage kontakt via en online formular, hvor du kan tilføje en kort beskrivelse af opgaven samt dine kontaktoplysninger og et eventuelt billede, der relaterer sig til opgaven.

Tager du kontakt på denne måde, kan du typisk forvente konkrete svar efter kort tid. På den måde har du noget at forholde sig til, både når det kommer til pris og muligheder.

Fordelene ved hulmursisolering er mange

Typisk skal der være en form for gulerod, før man som boligejer går i gang med større projekter. Hulmursisolering er dog et af de emner, der i særlig hurtig grad kan kaste mange fordele af sig. En hulmursisolering tjener hurtigt sin investering hjem igen, fordi du sparer på varmeregningen. Samtidigt oplever mange hurtigt et mærkbart bedre indeklima.

At have et godt indeklima er for mange uvurderligt, og det kan være svært at gå tilbage, når først man har oplevet hvordan et godt indeklima kan føles. Med den rette hulmursisolering slipper du for eksempel for kuldebroer i dit hjem, og du vil heller ikke længere opleve træk fra væggene, som ellers kan komme ind, hvor små utætheder opstår.

Også når det kommer til miljøet og den gode samvittighed kan der være gode gevinster at hente. De penge som du sparer på din varmeregning, er naturligvis også besparelser på ressourcer. På den måde er alle glade i sidste ende, når du laver de rette energiforbedrende tiltag ved din bolig.

Vil du gerne have flest muligt fordele ud af din investering, kan du altid høre nærmere om materialevalgene.