Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Spar penge med en energirenovering og gør hverdagen lettere

content

Størstedelen af os kender det. På arbejdet, på studiet, og generelt bare i hverdagen bruger vi computere, iPads og andre teknologiske apparater for at gøre hverdagen nemmere. Teknogien har gennem de seneste år haft en kæmpe indflydelse på vores allesammens hverdag, og de fleste af os er fuldstændig afhængige af, at det virker, for at vi kan klare dagligdagens gøremål. Dog er det først når vores computere, iPads, eller iPhones lige pludselig ikke virker, at vi virkelig finder ud af, hvor afhængige vi rent faktisk er af disse! Netop fordi det er så stor en del af manges hverdag kan det også betale sig at bruge lidt ekstra tid på at sætte sig ind i de forskellige muligheder på markedet for at kunne anskaffe sig det bedste udstyr, men hvor skal pengene komme fra? Du kan læse mere om her, hvordan du kan spare penge i hverdagen, og derved få større luft i budgettet til investering i nyere og bedre apparater.

Optimering af energiforbruget med en energirenovering

Hvis man har boet i sin bolig i nogle år og måske føler, at det kunne være tid til en energirenovering, så tøv ikke. På den korte bane betyder det højst sandsynligt en stor udgift, og dog. Selvom mange ikke ved det, er man nemlig berettiget til et energitilskud, når man vælger at energirenovere sin bolig. Et energitilskud er en økonomisk støtte til projektet med det formål, at danskernes samlede energiforbrug skal nedbringes. Det fungerer ved, at den samlede besparelse i kWh købes af energiselskaberne. Dét antal kWh, der spares, ganges hermed med det beløb, som du får tilbudt af det energiselskab, som du indgår en aftale med. Der kan altså være mange penge at spare på den lange bane, når du vælger at energirenovere din bolig. Disse sparede penge kan du med fordel bruge til at opgradere og måske endda udvide på teknologifronten.

Optimér på teknologifronten

Oftest følger kvalitet og pris hinanden. Det gælder både, hvad angår teknologiske produkter, grøntsager og tøj. Især på teknologifronten er vi afhængige af kvalitetsmæssige produkter, da det fylder en så stor del af vores allesammens hverdag. Derfor kan det altså uden tvivl godt betale sig at undersøge, om der kan være penge at spare andre steder i budgettet, for på den måde at have råd til at opgradere sin computer, sin iPhone eller måske sin tablet. Der findes nemlig ikke noget mere irriterende, end når det ikke virker. Produktivitet, stabilitet og høj ydeevne er 3 af de egenskaber, der især kendetegner vores krav til teknologiske apparater. Disse 3 egenskaber forenes uden tvivl, hvis du vælger at købe en af de mange kvalitetsprodukter fra Lenovo. Med Lenovos produkter får du en altid trofast samarbejdspartner, som du aldrig skal bruge unødvendig spildtid på. Med Lenovo kan du altså opretholde en god og stabil arbejdsindsats med det helt rigtige værktøj som din højre hånd. Med en energirenovering kan der opstå luft i budgettet til at investere i Lenovos produkter, og du vil således være et skridt tættere på en mere overkommelig hverdag!